Mindent az Apple Pay-ről – avagy hogyan használd Magyarországon?

[OFFTOPIC]
Tudja esetleg valaki, hogy milyen feltételekkel cseréli az OTP a meglévő VISA kártyát Mastercard-ra? Köszi!

lezárt iPhone8-al csak a terminál fölé helyezem a telót és ráteszem az ujjam a home gombra?
vagy nyomkodni kell még valamit?

az összes kollégámnak működik hogy magyar régión van a telefon, csak nekem nem. és nem értem hogy miért.

iCloud ki-be oldja meg!

Fel kell oldani a készüléket (Touch/Face ID-val vagy jelkóddal), sajnos nem olyan kényelmes, mint az Android, hogy csak a limit feletti fizetéshez kell feloldani a készüléket. De üsse kő. :slight_smile:

Elvileg a régió váltásnak mennie kell, de persze lehet, hogy az iCloud ki+be kell hozzá! Hozzáírom a cikkhez, ha géphez jutok.

Az Erste MobilePay alkalmazás 05.21. 22 órától 05.22. 02 óráig karbantartás miatt nem lesz elérhető. Így a bankkártya digitalizáció sem. Reménykedem, hamarosan ott is éles lesz a rendszer. Igaz a bank azt írta Visa kártya talán majd júniustól lesz aktiválható.

Nekem napi rutinom esténként a SmartBankban a tételek átnézése, de megértem, ha másnak ez plusz biztonságot ad. Mondjuk nekem mesterségesen alacsony a limitem.

Mondjuk én csak a kártya kontrollt mondtam le, a számlamozgásokról ill. a sikertelen tranzakciókra továbbra is meghagytam.

de úgye nem kell belépni a wallet alkalmazásba manuálisan fizetéskor?

Nehogy higgy neki, dupla kattintassal hozod elo az apple payt es csak a terminalhoz kell tarsd.

De nyugodtan hihet nekem, persze a Walletet nem kell külön megnyitni, de attól még a feloldás kötelező. Lehet kicsit pontatlanul fogalmaztam.

1 kedvelés

Nem kell feloldani, dupla kattintas fogombbal, benne van a beallitasokban.

Pénteken voltam bent, semmi feltétel nincs, egyet is értett a csaj, hogy jobb a Mastercard Online. Annyit kért, majd adjam le a VISA-t hogy ne legyen dupla éves kártyadíj.

1 kedvelés

De kell. Látom, ne mondd már. :slight_smile: Nem kell korán reggel b±elni.

1. Duplán megnyomod a gombot, előjön az Apple Pay.
  2. Utána kéri, hogy add meg a jelkódot vagy Touch/Face ID-t. Ha ez megvan, tarthatod az olvasóhoz.

Az iPhone 6 Plus-om és az X-em is így működik. Mindkettő iOS 12.3.

2 kedvelés

ez lenne az a beállítás?

nem jön fel az apple pay hiába nyomkodom
pedig bekapcsoltam

Attol meg nem oldod fel (nezopont kerdese), csak keri, hogy hitelesitsd magad, szep lenne ha barki fizethene a teloddal, xD

Igen, igazad van, a hitelesítés a jó szó, nem a feloldás.

Próbáltad újra indítani?

ez nekem nem jelenik meg hol található mit kell beállítani? Fizettem az órával ment simán de ezt nem látom sehol.

Óránál nem jelenik meg, külön a Wallet appon belül megtalálhatók a kártyás vásárlások, ha telefonnal fizetsz.

Mármint az OTP app értesítés meg fog jelenni mindenképp.

1 kedvelés