van Series 0 órám is, de ma nem azzal fizettem, így ezt nem tudom megerősíteni. viszont mivel ez a Watch appban meglévő (vagy nem lévő) opció, így szerintem nem attól függ, hogy az órádon milyen watchOS verzió van.
De látod, a képen, nekem nincs olyan opció ott. Másképp is néz ki egy kicsit.
A K&H banknál érdeklődtem, ezt a diplomatikus választ kaptam:
Köszönjük érdeklődését!
A K&H Bank folyamatosan figyeli a piaci trendeket és az ügyféligények változását, fejlődését is. Szolgáltatásainkat is ezen változások figyelembe vételével fejlesztjük, hogy ügyfeleinknek innovatív, gyors, könnyű és gördülékeny, igényeiknek megfelelő kiszolgálást biztosíthassunk. Ezek alapján járunk el az Apple Pay rendszer bevezetésével kapcsolatban is, ennek időpontjáról a későbbiekben tájékoztatjuk a nyilvánosságot.
Szintén Series 0 nekem sincs ott a két fül csak a Smartbankra mutató link
@kopemagus, @DJTommyka: passzolom, most felvettem a másik órámat, amivel tegnap fizettem, és ott van az opció, látom a tranzakciókat is. telefont és az órát is újraindítottátok már?
Legalább nem vagyok egyedül
Na akkor restart, mindkettő…
restart megvolt, de semmi… egyre bugosabbak az Apple szoftverei, pl SE-n walletbe hozzáadva mindkét kártyám, de a settings menüpont alatt nem jelenik meg az applepay és wallet, természetesen a fizetés megy
vegyél fel róla hibajegyet:
Már írom is. Azonban sem a telefonom, sem az órám verzióját nem tudom kiválasztani, mert a listában ezek nem szerepelnek. Ettől fogva nagy bizalmam nincs a dologhoz, ha még annyira sem képesek, hogy a bejelentő tool naprakész legyen, legalább a már rég kiadott OS verziókkal. watchOS 4.3.2 már nagyon régi. És az iOS 12.3 sem tegnap jelent meg. Amúgy ezt sem leszek rest megemlíteni nekik.
Az már, hogy egy képernyőképet sem tudtam csatolni, kabaré
Úgy kell körbeírni, pedig egyszerűbb lenne megmutatni. Nem gond, körülírtam, de akkor is…
Raiffeisen:
“Bankunk is tervezi a szolgáltatás bevezetését, az egyeztetések folyamatban vannak. Azonban pontos információ a bevezetés időpontjáról még nem áll rendelkezésünkre.”
Tegnapi OTP bejelentés után hirtelen mindenki bőbeszédű lett.
Itt probald: qa.szifon.com
Ezzel a gombbal nem az apple feedback oldalára tudok képet tölteni, hanem ide
Én az ott történő visszajelzésről és bugreportról beszéltem. 
Persze, mert eddig az Apple (is) kötelezett mindenkit a titoktartásra. Nem csoda, hogy senki “nem mert” eddig mondani semmit, abból kiindulva, hogy az OTP is már 1 éve tárgyal, az Apple meg - tartva magát a saját ütemtervéhez - csak most volt hajlandó a bevezetésre.
Másnak is feltünt olyan, hogy a kártya hozzáadása után a telefon lezárása kicsit lassabb? Talán csak 1 mp-vel, de észrevehetően több idő telik el a gomb megnyomás és a kijelző kikapcs/zárhang között.
Nope. Teszi a dolgát ugyanúgy, mint eddig.
Igen, ezt én is észrevettem . Azt hittem csak én gondolom így .
Nem vettem észre lassulást a lezáráskor.
Azért van, mert a dupla gombnyomásra jön ugye elő a wallet, és az első gomnyomáskor még várja a másodikat, hátha…
Igen-igen, köszi már megvan! Nem zavaró egyáltalán, csak ha hosszú ideig hozzá van szokva az ember valamihez, akkor feltünnek ezek a kis apróságok is! 
Volt ilyen nálunk is. Lehet, hogy nem pont ugyanezt a hibát írta ki, de míg az órához hozzáadta ua-t a kártyát utána a telefonhoz nem. Páróra múlva újra megpróbáltam és láss csodát akkor meg sikerült. Ha ez nem ment volna, akkor én azt próbáltam volna ki, hogy leszedem az óráról majd felrakom a telóra és utána próbáltam volna meg újra az órára…