pontosan mi nem működik? hol próbáltál fizetni, és mivel?
Eddig fizettem vegyesen telefonnal vagy órával:
- Auchan / Tesco
- Revolut in-app
- Kávéautomata
- iStyle
- Dohánybolt
Mindenhol pöccre ment.
Aldi
Príma Pék
GRoby
Rudas Fürdő (Belépő , és a bárban is) órával és telóval is simán ment mindenhol.
Nem lehet, hogy a telefonod NFC-rendszere mondta fel a szolgálatot? Próbáld meg hozzáadni a kártyád egy családtag-ismerős iPhonejához, és próbálj meg úgy fizetni. Ha működik, akkor biztosan a telefonoddal van a gond.
(Amúgy eddig én két dohányboltban és egy vegyesboltban próbáltam, ment mint a karikacsapás.)
Van arra bármilyen mód, hogy paypal fiókot
apple pay-el használni lehessen?
Nincs
Sziasztok! Nekem a webkártyámat (virtuális otp-s mastercard) nem sikerült hozzáadni sem a wallet-ben sem az otp alkalmazáson keresztül. Kizárólag a normál számlámat lehetett volna, amit nem kívánok hozzáadni. Nem is hiszem, hogy bármikor ez megoldott lesz.
nem lehet a webkártya virtuális kártyáját hozzáadni jelenleg.
Én akkor lennék elégedett , ha a Szép Kártyát lehetne hozzáadni, de erre semmi esély …
Technikailag nem lenne lehetetlen. Van ra pelda, hogy egyes orszagokban egyeb belfoldi forgalmu kartyak is bekerulnek az Apple Pay tamogatasba. Ilyen peldaul az EFTPOS rendszer Ausztraliaban. Ott egyes EFTPOS kartyak sott egyes hybrid kartyak is digitalizalhatoak. Tehat, meg lehetne oldani, de soha nem lesz megoldva.
Pont igy tettem és kiderült, hogy az én telóm NFC rendszere a rossz
Én is így jártam. Esetleg tudsz valami biztatót, hogy javítható -e a készülék?
ha rossz, általában az egész készüléket kicserélik, nem javítgatják.
Sajnos a jótállás már lejárt, és van az előlapon egy minimális repedés illetve a hátlapon az üveg cserélve lett (szó se róla, én ejtettem el). Ilyen körülmények mellett tartok tőle, hogy nem igazán lenne készség az Apple részéről a szavatossági cserére.
Elkepzelheto, hogy aki az uveget cserelte, az rontott el valamit. A QI toltes megy?
Nézzétek már meg, hogy nektek a Walletben az egyes tranzakcióknál az állapotnál mit ír: Függőben vagy Jóváhagyva. Mert nekem többségében függőben van (9-ből 6 esetén), még az első napi 21-i tranzakciónál is van ilyen és van 24-i, ami meg Jóváhagyva. Még zavaróbb, ha összevetem a SmartBank nyilvántartásával, mert van olyan, ami a Valletben Függőben állapotú, de a SamartBankban már levonásra került.
Ti mit tapasztaltok?
Nekem is függőben vannak az első napi vásárlások is még.
Az elmult 2 evben sohasem lattam ott meg mast a “pending”-en kivul. Voltak idoszakok, amikor minden koltseg 999999 gbp volt, amit a wallet irt. Jelenleg legalabb a szamok nagyresze megfelelo.
Biztató
Még jó, hogy csak pénzről van szó…
mivel az otp 3-5 nap alatt dolgozza fel a tranzakciokat, ez nem is annyira meglepo.