Mindent az Apple Pay-ről – avagy hogyan használd Magyarországon?

Revolut elkezdte kigyilkolni a kártyákat:

Ugyanez itt is, kilőttek

pont ebben a percben ugyanez…

Pont most ugyanez :disappointed:

masik forumon irta vki, hogy angol cimmel meg nem toroltek a kartyajat. :smiley:

Csak az meg breacheli a T&Ct ha nem is ott lakik… :confused:

@Jadeye nekem nem engedi ujra hozzaadni.

ugyanazokat a feltételeket megteremtetted, mint az előző hozzáadáskor? tehát angol cím van a profilodon? angol regionális beállítások vannak a készülékeden?

nem, mert en indulas utan eleg hamar megcsinaltam trukkozes nelkul.
most sem fogok, ugyhogy marad igy.
meg ugye ott az otp is, szoval ennyi baj legyen. :smiley:

Ugyanez :smiley: bár a trükközött Virtual Francia kártyám az még bent van. Igaz azt igazolni is tudnám N26 francia bank statementtel de ha menni kell menni kell.

1 kedvelés

Az előbb beszéltem velük. Azt mondták, még csak tesztelik ezt a funkciót (HU Apple Pay Revolut alapon) és majd szólnak. Szerintem az OTP kizárólagosságának a megkerülése lehet a dolog mögött, nem régió, nem IP, nem BIN azonosító stb. kérdése ez.

1 kedvelés

na es a teszt sikerult? :joy:

Nekem annyit mondtak nem voltunk benne a soft launchba, de majd coming SOON.
Há’ kösz :slight_smile: HUF top-upra is vártunk 2 évet.

nekem a walletben benne maradt. ettol fuggetlenul nem mukodik?

valószínűleg ki fogja írni majd alatta, hogy nem használható, és ki kell törölnöd.

egyelore meg nem. de a kolleganal mar igen. :frowning:
2 napos tesztidoszak lejart…

És az miért nem jó ha újra megpróbálom felvenni egy új virtuális kártyával + fake angol címmel, csak a profilomban a címet nem írom vissza magyarra? Tehát hagyom az angol címet? Mert gondolom most azért törölték ki mert a címem magyar volt. Nem?! köszi !

megjelent hogy a tokent toroltek tavolitsam el a kartyat. ez meg is tortent. ahogy visszairtam angolra a lakcimet megint megjelent az add to wallet gomb es minden megint mukodik!!!

Sajnos ezzel illik tisztába lenni. :slight_smile:
https://www.revolut.com/legal/terms/#when-could-you-suspend-or-close-my-account

1 kedvelés

@mega, @nkoszta: a felhasználási feltételek tiltják a címmel való trükközést, bukhatod vele a fiókodat.

1 kedvelés