Revolut elkezdte kigyilkolni a kártyákat:
Ugyanez itt is, kilőttek
pont ebben a percben ugyanez…
Pont most ugyanez
masik forumon irta vki, hogy angol cimmel meg nem toroltek a kartyajat.
Csak az meg breacheli a T&Ct ha nem is ott lakik…
@Jadeye nekem nem engedi ujra hozzaadni.
ugyanazokat a feltételeket megteremtetted, mint az előző hozzáadáskor? tehát angol cím van a profilodon? angol regionális beállítások vannak a készülékeden?
nem, mert en indulas utan eleg hamar megcsinaltam trukkozes nelkul.
most sem fogok, ugyhogy marad igy.
meg ugye ott az otp is, szoval ennyi baj legyen.
Ugyanez bár a trükközött Virtual Francia kártyám az még bent van. Igaz azt igazolni is tudnám N26 francia bank statementtel de ha menni kell menni kell.
Az előbb beszéltem velük. Azt mondták, még csak tesztelik ezt a funkciót (HU Apple Pay Revolut alapon) és majd szólnak. Szerintem az OTP kizárólagosságának a megkerülése lehet a dolog mögött, nem régió, nem IP, nem BIN azonosító stb. kérdése ez.
na es a teszt sikerult?
Nekem annyit mondtak nem voltunk benne a soft launchba, de majd coming SOON.
Há’ kösz HUF top-upra is vártunk 2 évet.
nekem a walletben benne maradt. ettol fuggetlenul nem mukodik?
valószínűleg ki fogja írni majd alatta, hogy nem használható, és ki kell törölnöd.
egyelore meg nem. de a kolleganal mar igen.
2 napos tesztidoszak lejart…
És az miért nem jó ha újra megpróbálom felvenni egy új virtuális kártyával + fake angol címmel, csak a profilomban a címet nem írom vissza magyarra? Tehát hagyom az angol címet? Mert gondolom most azért törölték ki mert a címem magyar volt. Nem?! köszi !
megjelent hogy a tokent toroltek tavolitsam el a kartyat. ez meg is tortent. ahogy visszairtam angolra a lakcimet megint megjelent az add to wallet gomb es minden megint mukodik!!!
Sajnos ezzel illik tisztába lenni.
https://www.revolut.com/legal/terms/#when-could-you-suspend-or-close-my-account