Mindent az Apple Pay-ről – avagy hogyan használd Magyarországon?

Én személy szerint nem hiszek ebben az “exkluzivitásban”. Most komolyan, pont egy OTP táncoltatja az Applet? Szerintem ez csak épp így jött ki, a többiek még nem állnak készen és ennyi.

1 kedvelés

Én is osztom az álláspontodat, pont ezért írtam ennek a tesztelhetőségéről, hátha lesz olyan, aki ennek esetleges eredménye alapján módosítja korábbi (szerintem inkább érzelmi, mint tény alapú) elméletét.

Persze lehet a teszt nem a mi véleményünket fogja erősíteni, de pont ezért lesz ez izgalmas :sunglasses:

Pont fordítva, az Apple az OTPt :smiley:

meddig tart vajon az otp exkluzivitasa? 1 honap mar letelt. a tobbi bank lapit vagy jo esetben dolgozik rajta. revolut sem engedelyezte azota sem. meddig kell meg varni? jo lenne valami friss info

Nagy a csend pedig az Erste is pár hetet igért ami letelt.

Apple Pay felkészül: Portugália, Görögország és Szlovákia. Utóbbi esetén már az indulásnál 4 bankról pletykálnak. További érdekességek:

Ezek után leszek igazán kiváncsi, hogy ennek fényében a Revolut következő bővítési körébe kis hazánk bele fog-e férni?

1 kedvelés

Szlovákia - Erste ?

romanoknal mar az unicredit is tudja
nalunk persze megy a hallgatas

Hallgatas? A sajtotajekoztato szerint az OTP-nek exkluziv szerzodese van. Amig ez le nem jar, addig senki nem beszelhet semmirol. Igy en itt semmi kivetnivalot nem latok.

Ez amúgy lehet akár 3 hónap is, szóval lehet csak később kapják meg a bankok. Mindenesetre erre nyilván nem látunk rá. Majd jön a többi is, ha valakinek nagyon kell, tud ott is nyitni számlát.

mindenhol mashol meg lehetett tenni, hogy tobb banktol igenybe lehet venni a szolgaltatast, csak kishazankban nincs valasztas, csak bankvaltas.

Mashol lehet, hogy senki nem torte magat azert, hogy exkluzivitasa legyen?

mashol meghagytak a valasztast az embereknek

Annak ehhez semmi koze. Ha en lennek az OTP, akkor az en uzleti erdekem is az lenne, hogy csakis nalam legyen elerheto bizonyos szolgaltatas.

2 kedvelés

Csak ez az Applenek hol erte meg, hogy kb. a piac haromnegyedet kizartak? Mert ha 25% lenne a piac tobbi resze akkor oke hogy az Apple meg akarta volna szerezni mindenkepp oket, de igy?

Annyi pénze van, hogy mind1.

Magyaroszág az Apple számára bevétel tekintetében kb. statisztikai hiba.

1 kedvelés

Másnál is előfordul, hogy nem jönnek meg fizetés után az értesítések? 20 perce fizettem sikeresen a telefonnal, értesítés sehol.

Tehát miért érte meg nekik belemenni bármibe is?