Én személy szerint nem hiszek ebben az “exkluzivitásban”. Most komolyan, pont egy OTP táncoltatja az Applet? Szerintem ez csak épp így jött ki, a többiek még nem állnak készen és ennyi.
Én is osztom az álláspontodat, pont ezért írtam ennek a tesztelhetőségéről, hátha lesz olyan, aki ennek esetleges eredménye alapján módosítja korábbi (szerintem inkább érzelmi, mint tény alapú) elméletét.
Persze lehet a teszt nem a mi véleményünket fogja erősíteni, de pont ezért lesz ez izgalmas
Pont fordítva, az Apple az OTPt
meddig tart vajon az otp exkluzivitasa? 1 honap mar letelt. a tobbi bank lapit vagy jo esetben dolgozik rajta. revolut sem engedelyezte azota sem. meddig kell meg varni? jo lenne valami friss info
Nagy a csend pedig az Erste is pár hetet igért ami letelt.
Apple Pay felkészül: Portugália, Görögország és Szlovákia. Utóbbi esetén már az indulásnál 4 bankról pletykálnak. További érdekességek:
Ezek után leszek igazán kiváncsi, hogy ennek fényében a Revolut következő bővítési körébe kis hazánk bele fog-e férni?
Szlovákia - Erste ?
romanoknal mar az unicredit is tudja
nalunk persze megy a hallgatas
Hallgatas? A sajtotajekoztato szerint az OTP-nek exkluziv szerzodese van. Amig ez le nem jar, addig senki nem beszelhet semmirol. Igy en itt semmi kivetnivalot nem latok.
Ez amúgy lehet akár 3 hónap is, szóval lehet csak később kapják meg a bankok. Mindenesetre erre nyilván nem látunk rá. Majd jön a többi is, ha valakinek nagyon kell, tud ott is nyitni számlát.
mindenhol mashol meg lehetett tenni, hogy tobb banktol igenybe lehet venni a szolgaltatast, csak kishazankban nincs valasztas, csak bankvaltas.
Mashol lehet, hogy senki nem torte magat azert, hogy exkluzivitasa legyen?
mashol meghagytak a valasztast az embereknek
Annak ehhez semmi koze. Ha en lennek az OTP, akkor az en uzleti erdekem is az lenne, hogy csakis nalam legyen elerheto bizonyos szolgaltatas.
Csak ez az Applenek hol erte meg, hogy kb. a piac haromnegyedet kizartak? Mert ha 25% lenne a piac tobbi resze akkor oke hogy az Apple meg akarta volna szerezni mindenkepp oket, de igy?
Annyi pénze van, hogy mind1.
Magyaroszág az Apple számára bevétel tekintetében kb. statisztikai hiba.
Másnál is előfordul, hogy nem jönnek meg fizetés után az értesítések? 20 perce fizettem sikeresen a telefonnal, értesítés sehol.
Tehát miért érte meg nekik belemenni bármibe is?