Mindent az Apple Pay-ről – avagy hogyan használd Magyarországon?

hat ki hozta le ?:slight_smile:

Üdv a való világban, mindenki pénzből él, a bankok, az Apple, és mi is. Micsoda meglepetés! :flushed:

Én OTP-s vagyok, személy szerint semmi problémám nem volt velük. Mindenhol van fiókjuk ahol tudok ügyet intézni, mindenhol segítőkészek voltak eddig velem. Várom az Apple Pay indulását, én is rá voltam feszülve tegnap éjjel és ma reggel, de jön amikor jön. De hosszú még a nap, én bízok a mai indulásban! :four_leaf_clover:

2 kedvelés

Istenem, szövegértelmezés:

A hírek szerint ugyanakkor május 17-ével kezdődően a kártyát a Wallet alkalmazáson belül megjelenő + gombra kattintva adhatjuk hozzá.

" A hírek szerint…"

A saját forrásaink és a külföldi oldalak információi alapján Magyarországon május 17-én indulhat az Apple Pay

“indulHAT”

Nem állították sehol se tényszerűen, hogy el fog indulni biztosan és hogy megerősített az információ.

Én is csalódott vagyok, hogy nem indult még el, de egy biztos, nem a szifont okolom érte.

4 kedvelés

Lehozni a Szifon. De nem ők találták ki hasraütésszerűen, hogy akkor május 17. Gondolom kaptak számos (validált / nem validált forrásból) információt, amit lehoztak.

De mondok más példát, ha holnapi nappal meg kell jelennie az iOS 13-nak mert több forrásból is azt mondták a tech sajtónak, akkor is hibáztatni fogsz mindenkit aki leírta, hogy iOS 13 és mégsem jelenik meg?

Mellesleg a cikkben sem bebetonozva van, hogy ma.

ennyi erovel irjunk le barmit, ha nem jon ossze akkor meg bocs…

Még az is lehet, hogy valóban Május 17-én akarták, csak egy váratlan probléma miatt halasztani kell :slight_smile:

1 kedvelés

sulya van amit leirnak sztem, es ezt tudni kellene… na mindegy.

1 kedvelés

Azt azért be kell vallani, ahogy az Apple mindenből pénzt csinál, az maga a művészet (a maga sajátos módján). Csak erre akartam kitérni.
Személy szerint én is nagyon várom az indulást bármikor is legyen (legalább a béta oldalon ott vagyunk, nekem ez elég)…

1 kedvelés

Nem. De különbség van aközött, hogy “hivatalosan megerősítették, hogy május 17-én jön az Apple Pay” és hogy “különböző források szerint május 17-én jöhet az Apple Pay”. Óriási különbség.

1 kedvelés

Kicsit nyugodj le barátom, azért vannak a hírportálok, hogy tájékoztassanak a dolgokról. Nyilván befolyásuk nincs, ezért alakulhat másképp. Úgy beszélsz mintha ezen múlva az életed hátralevő része, miközben csak egy plusz kényelmi szolgáltatásról van szó. Ne aggódj, ha még 1-2 hónapig a kártyádat kell odabiggyeszteni a terminálhoz a telefonod helyett, akkor sincs katasztrófa :slight_smile:

1 kedvelés

Hát ha ez tényleg így van, akkor elmorzsolok pár könnycseppet örömömben. Remélhetőleg azt a kritikán aluli appot is helyre teszik, mert felvet bennem pár kérdést, hogy ki az aki azt engedte kiadni…

Nem kell rinyálni, ha csúszik akkor csúszik, a kérdés, hogy most mit mond a forrás?

És valóban… átállítottam a régiót ausztriára és megjelenik egyből a kártya hozzáadása, viszont sajnos az osztrák raiffeisen kártyát nem tudom regisztrálni.

Frissítés #2

Szóval, alapjában véve @Burgatshow -nak van igaza ameddig az ő által linkelt honlapon nem írja, hogy a JSON file frissült, NEM fog működni itthon az Apple Pay. Nem kell lesni a + gombot nem kell nézegetni a Wallet alkalmazást, csupán ezt:

http://wolfmeister.herokuapp.com/tools/apple-pay

Ha itt azt írja Live, akkor még a BANKnak is támogatnia kell, de neked lesz már + gombod minden esetben. Lehet kell egy újra indítás, de ott lesz!

OTP információk

Ugyan nem írtunk róla külön cikket, de kaptunk tegnap egy sajtómegkeresést az OTP-től, miszerint jövőhét elején lesz egy nagyobb sajtóesemény, ahol bemutatnak valamit. Ők SEM árulták el, hogy mit.

Így, véleményem szerint ez az Apple Pay lesz, illetve esetleg valami más. :man_shrugging:t2::smirk:

Mivel a plakátok a napokban kerültek kihelyezésre Budapest szerte, így én azt tippelem, hogy az egész egy héttel elfog csúszni. Hét elején sajtó esemény ezután pedig akkor az Apple Pay rajt. Nyilván ez az én spekulációm, azok alapján amiket tudunk, kapunk infókat.

Egyébként, ahogy többen is írták és a védelmünket keltek, mi sosem állítottuk ezt biztosra, általában csak napokat írtunk, a 17-i dátum sok forrásból volt ezért megszellőztettük, de sosem volt hivatalos. Ettől függetlenül még este lehet egy frissítés vagy a mai nap folyamán, de én nem tartom valószínűnek.

Mondjuk ilyenkor büszke vagyok, hogy ezt a közösségi rendszert bevezettük, mert látható, hogy mennyire egy helyre összpontosul ilyenkor a hazai közösség, és itt jól ki tudjuk ezt beszélni! :hugs:

11 kedvelés

Egy hét csúszásba nem hal bele senki! Köszi az infókat!

3 kedvelés

Ahogyan már előttem többen is írták: az indulhat feltételes idejű, ráadásul csak egy Macrumors cikkre támaszkodva reménykedünk a mai indulásban. Ami szerintem még eléggé lényeges az az, hogy az OTP elkezdte teleszórni Budapestet (nem tudom, hogy vidéken jelentek-e meg plakátok) azzal a sokat sejtető plakáttal. Ez eddig rendben van, mivel ez egy marketingkampány. De. Mivel egy új szolgáltatás bevezetésére irányul, ezért biztos vagyok benne, hogy többlépcsős lesz. Mivel pár napja kerültek fel a teljesen üres poszterek, várhatóan a jövő hét közepén cserélik le őket olyanokra, ahol ott lesz rajta az iPhone meg az Apple-logó. Ma szerintem csak a hivatalos bejelentés fog érkezni, a szolgáltatás elindítására még várnunk kell.

1 kedvelés

Egy költői kérdés: a Luxemburgi indulást is az Otp blokkolja?

1 kedvelés

Nyilván nem. Ahogy a hollandot se…

1 kedvelés

Melyik nap lesz a sajtótájékoztató? Hétfő?