Mindent az Apple Pay-ről – avagy hogyan használd Magyarországon?

Kedd

2 kedvelés

Valami elszomorító milyen hisztit képes néhány ember csapni, amúgy 21

Igy viszont van egy olyan erzesem, hogy az OTP lesz az egyetlen indito bank es mindenki mas kesobb fog becsatlakozni… Legalabbis, nagyon ugy reklamozza az OTP, hogy O hozza el nekunk. Vagy szerintetek ez hulyeseg?

Mindenki nyugodjon le a p…ába…

Május 17-ről volt szó, de egy szóval nem mondták hogy 2019. május 17… :joy::rofl:

1 kedvelés

Sanszos. Ugyanis eddig a CIB bankot jelezték többen is, mint második induló Apple Pay bank, de náluk javában VISA kártyák vannak. Mastercard csak elvétve. Maestro meg nincs is.

Nem, konkrétan így néz ki a helyzet…
aki pedig nem a leglehúzósabb, (ilyen díj, olyan költség és társai) magyar banknál van, az várjon.

Szóval várunk. :neutral_face:

Én is így gondolom. Fikázzák az Otp-t de ha nincs, akkor nézhetnénk a “bétát” még fél évet…

Mondjuk ez tény. Így, hogy elindítja az OTP, talán beindít egy folyamatot nálunk és rájönnek a nagy bankok, hogy ideje gyorsan reagálni és követni.

A bankkártya mit “lát” a vásárlásból? Azt, hogy pl sarki abc-ben fizettem, vagy azt, hogy az apple-nél? Kereskedőkódos visszatérítésű hitelkártyák miatt nagyon nem mindegy.

Szlovákiában már 2-3 hónapja megy a reklám az összes banktól, mégse indult el.

1 kedvelés

azt látod, hogy hol fizettél. nem az Apple-nek/Apple-nél fizetsz.

1 kedvelés

A kereskedőt, nem az Apple-t. Ugyanúgy ahogy androidon a Simple esetén. Az Apple Pay Csak annyit csinál, hogy a bankkártyát virtualizálja, onnantól pont ugyanúgy zajlik a fizetés és a könyvelés, mintha fizikai kártyával fizettél volna

1 kedvelés

akkor ennyit a nagy varakozasrol :smiley: akkor ugy állok hozza hogy majd szeptember

Én kiváncsi leszek rá hogy hol lesz benne a szokásos, elmaradhatatlan kelet-európai csavar. :joy:

5 kedvelés

közben egyre több információmorzsát lehet találni – az OTP ügyfélszolgálata megerősítette, hogy május 21-én, kedden indul a szolgáltatás. másik, kapcsolódó hír, hogy a bank egyúttal frissíti a mobil alkalmazását is.

Na most telefonáltam az OTP ügyfélszolgálattal, megerősítette a keddi indulást, és hogy a Visa kártya nem fog működni, csak a MasterCard.

https://twitter.com/sztyuiphoto/status/1129334323319123970

új OTP app (elméletileg már Apple Pay ja és live notification tranzakciókról! :slight_smile: )

https://twitter.com/ittakary/status/1129136933714694163

ha vannak (akár belsős) információid más bankokkal kapcsolatban, de azt bármi okból anonim módon szeretnéd megosztani a többi hozzászólóval, írj nekünk egy emailt a hello@szifon.com-ra! :slight_smile:

9 kedvelés

Milyen csavar? Az Apple mindenhol ugyanazokat a követelményeket támasztja a bankokkal szemben, nem lesz sehol semmi csavar.

1 kedvelés

Ne legyen igazam, majd meglátjuk.

Info valakinek arról, hogy tervezik-e a VISA támogatást is és ha igen, mikortól?

KnH-nál
24

Nekem is. Felhivtam oket es mondta, hogy felolvassa a nekik atnyujtott kozlemenyt, es O csak ennyit mondhat. Ami pont ugyanigy hangzott, mint a fenti reszlet.