Szifon.com: ezeket az óraszámlapokat és alkalmazásokat használjuk az Apple Watch-on!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/09/20/szifon-com-ezeket-az-oraszamlapokat-es-alkalmazasokat-hasznaljuk-az-apple-watch-on/

Az Apple a watchOS 7-tel elérhetővé tette az óraszámlapok megosztását. Ez azt jelenti, hogy akár óráról, akár a Watch alkalmazásból kényelmesen megoszthatjuk az általunk készített óraszámlapokat. Ennek örömére a Szifon.com csapat több tagjától elkértem a jelenleg használt számlapjaikat, amik ugye tartalmazzák azokat a komplikációkat, alkalmazásokat is, amiket mi használunk. Sokszor kérdeztétek már, hogy milyen alkalmazásokat…

1 posts were split to a new topic: Naponta többször újraindul watchOS 7-tel a Series 3-as órám

Úgy tipikus számlapom nincs, elég sűrűn változtatom. De egy komplikáció van ami kihagyhatatlan számomra, az a Stocard. De most ezt használom, nekem nem mindennapos használatra van a Watch, inkább edzésnapokon. Ezért van nekem fent a tréning. A stocard, ha edzés után elmegyek vásárolni és a home meg ha hazajövök az ajtót nyitni. Most amúgy szürke series 6 nike watchon van ez beállítva.
image
Chronograph Pro.watchface (462.3 KB)

1 kedvelés

Hermes számlap megosztható nem hermes kiadású órára? Azok közül lenne olyan ami tetszene.

Mint ahogy a cikk is írja: :smiley:

Bocs, csak annyira megörültem már a címnek is, hogy elkövettem a klasszikus hibát: olvasás nélkül kommenteltem :frowning:
Akkor nincs más megoldás hermes kiadású órát kell venni…

Megesik az néha mindenkivel😀

2-vel is neveznek :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Kép

Kép

Oké az most már meg van, hogy a speciális kiadású órák számlapjai csak ugyanazon típusokra adhatók át, de mi a helyzet fordított esetben. Lehet-e egy normál kiadású számlapot átadni speciális kiadásúra?

Az alap számlapok minden óratípuson megvannak, plusz ahoz jön hozzá a nike vagy a hermés speciális számlap.

Na igen én is szeretnék egy azt hiszem Nike számlapot ami mutatós de a felső harmadában digitálisan is kiteszi az időt. Sajna Nike óra kell hozzá, de ez a Series 4 LTE most kb 60e-ben áll hát majd a következő lesz a Nike óra ha villant valamit az Apple óra fronton, hogy megérje cserélnem, esetleg ha megint egy frissítésnél meghal szegény a szokásos módon. :grinning:

Szifon Gergőtől kérdezném,hogy a monogrammot hol lehet átírni?
Nekem oda Csabi-t ír,de azt sem én írtam be. Az  logó az megvan,de nem tudom,hogy hogyan és hol kell lecserélni.
Köszönöm szépen.

@Csabus13 Beállítások, Óra, Monogram.

Ilyet amúgy nagyon egyszerüen tudsz csinálni, az alma logó helyett tudsz betenni bármilyen képet.

Bocs! Lehet, hogy valamit nem értek, csak öt karakter betűt enged beírni, hogyan teszem bele az Apple logót?

Ez nem jó nekem, ahogy a kalifornia sem sajna , mert kevés az ikonja, de azért köszönöm nektek.
Mintha kerek lett volna amit a Nike-nál láttam régebben, de lehet rosszul emléxem, ott talán volt pár ikon még.
De ha lenne olyan lap ami tele lehet rakni ikonnal és az óra kiírás pici azt be tudnám tenni pl a Kalifornia után és arról használható marad az óra nem kell pár dolog miatt lapozgatni többet. Addig ameddig nem lesz rá kreátor sztem ezekkel kell beérjük és lehet még néhány év is mire engedik majd, ha engedik valaha.

Ennyire tudod telerakni így, ha középre képet teszel.
image

1 kedvelés

Beilleszted :slight_smile:

Igen köszi ismerem az infografikoné ilyen amiből kettőt használok most és kevés az ikonszám.
Igazából ha lenne olyan aminél a dátum helyén figyelne az óra jobb felül és alatta lenne 9db ikon azzal jóban lennék már, de nincsen ilyen sajna, persze kisebb ikonmérettel kiférne több is és még talán használható is maradna, 4x4 és akkor kiférne amit szeretnék. Majd a W-OS 27-nél talán :crazy_face:
Azért igazán lehetne ennyi zséért szabadon választott számlap is kreátorból, de még ha jól tudom droidon sincsen, meg a samu tizen-jén sem.